Levering & Bezorgkosten

Bezorging van bedden en matrassen binnen Nederland

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling binnen 5 werkdagen bij u af te leveren.

Na plaatsing van uw bestelling wordt er een leverafspraak met u gemaakt. De levering vindt plaats op de afgesproken dag. Een tijdsindicatie kan niet worden gegeven. Wel wordt u op de dag van levering indien mogelijk 15 tot 30 minuten van tevoren gebeld zodra de bezorgdienst bij u in de buurt is.

  • Kleingoed verzendingen NL ( Bedtextiel ) € 7,95
  • Kleingoed verzendingen BE ( Bedtextiel ) € 19,95
  • Bezorgen binnen Amsterdam GRATIS ( behalve Bedtextiel)
  • Bezorgen buiten Amsterdam binnen Noord Holland € 29,00
  • Bezorgen binnen Nederland € 49,00
  • Bezorgen Belgie € 99,00

 
Bezorgen van Bedden en Matrassen naar Belgie
 
Na plaatsing van uw bestelling wordt er een leverafspraak met u gemaakt. De levering vindt plaats op de afgesproken dag, wij bezorgen tot beneden. Een tijdsindicatie kan niet worden gegeven. Wel wordt u op de dag van levering indien mogelijk 15 tot 30 minuten van tevoren gebeld zodra de bezorgdienst bij u in de buurt is.

Wij leveren producten enkel in Nederland en België, maar volgens de Geoblocking wet mogen wij niet meer discrimineren op basis van geografie.

wij geven de mogelijkheid  om toch iets aan te schaffen op onze webshop van een andere lidstaat. Komt u van andere lidstaat en u wilt toch een product bij ons kopen neem dan contact met ons, wij doen ons best gewenste product te leveren.

 
Afhalen
 
U kunt uw bestelling in een van onze winkelvestigingen afhalen op het afgesproken moment.
Zodra u een bestelling geplaatst heeft wordt er contact met u opgenomen wanneer de bestelling gereed staat voor afhaling.